Ab Polishine Oy

Advanced Finishing Solutions

Högklassig ytbehandling av metall

Polishine Ab är ett familjeföretag i Jakobstad specialiserat på ytbehandling av metall. Företaget fick sin start genom ett brinnande intresse för metallpolering och särskilt avancerad ytbehandling av föremål med svårtillgängliga vinklar. Med gedigen yrkeskompetens hanterar vi på Polishine stål, rostfritt stål, titan, mässing och koppar. Sedan 2010 har vi på Polishine Ab fått metallkomponenter att skina. 

Till våra styrkor hör snabba leveranstider och en produkt som uppfyller höga kvalitetskrav. För oss är det en principsak att förstå våra kunder och erbjuda vänlig betjäning. Företag i alla storlekar och privatpersoner som uppskattar hög kvalitet är välkomna att bli kunder hos oss.

Våra tjänster

Vi behandlar metall med branschens toppteknik. I vår verktygslåda har vi metoder som lämpar sig för metallpolering och övrig ytbehandling. Elektrolytpolering passar för rostfria metaller. Mekanisk polering ger en spegelblank yta. PVD-ytbehandling skyddar metallkomponenters yta från slitage. Med blästringsteknik rengörs ytan och får en textur.

Kvalitet för krävande industribehov 

Vi polerar metall för olika industribranschers behov. Våra kunder finns inom livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin, båt- och varvsindustrin, 3D-formgivningsbranschen, fordonsindustrin, plastindustrin och processindustrin. Vi är en av Europas främsta specialister inom kemisk polering. 

Vi har kunder i alla delar av landet. Dessutom betjänar vi internationellt våra kunder i Sverige, Estland, Lettland, Litauen och Tyskland.